Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Indiase spinaziecurry met eieren
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Indiase spinaziecurry met eieren
Stap 1
Kook de eieren in acht minuten bijna hard.
Stap 2
Laat de eieren schrikken in koud water, pel ze en snijd de eieren in de lengte doormidden.
Stap 3
Snijd de knoflook fijn.
Stap 4
Verwarm de olie in een hapjespan.
Stap 5
Roer de knoflook en kerriepoeder erdoor en bak zachtjes tot het lekker gaat ruiken.
Stap 6
Roer de kokosmelk met wat zout erdoor.
Stap 7
Laat het vier minuten zachtjes sudderen tot het een lekkere saus wordt.
Stap 8
Schep de spinazie hand voor hand door de saus en laat de blaadjes slinken.
Stap 9
Leg de eieren met de snijkant naar boven in de saus en warm de curry nog heel even door.
Stap 10
Lekker met basmatirijst.
