Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Indonesische lemper met kip
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Indonesische lemper met kip
Stap 1
Leg folie op het werkvlak en schep 2 eetlepels rijst erop. Vouw het folie erover en duw de rijst plat.
Stap 2
Trek het folie weer terug en schep een lepel van de kip op de rijst. Schep hier wat bosui op en rol de rijst met behulp van het folie op over de vulling.
Stap 3
Draai de folie er strak omheen en maak zo nog 7 rolletjes. Stoom de rolletjes in folie voor gebruik circa 5 minuten afgedekt in een vergiet boven een laagje kokend water.
Stap 4
Neem de lemper uit het folie en leg ze op een schaal. Bestrooi met de rest van de bosui. Klop de ingrediënten voor de dip los met 2 eetlepels water en serveer erbij.
Aanvullende benodigdheden
- - vershoudfolie
Voedingswaarden
- Energie465 kcal
- Eiwit16 g
- Koolhydraten52 g
- Vet21 gWaarvan verzadigd7 g
