Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Italiaanse bonenstoof
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Italiaanse bonenstoof
Stap 1
Hak de knoflook fijn en snipper de rode ui.
Stap 2
Verhit 2 el olie in een hapjespan of braadpan en fruit hierin de knoflook, ui en gedroogde kruiden in 4 minuten glazig.
Stap 3
Blus af met de rode wijn en voeg het blik tomatenblokjes, de cannellinibonen en de zwarte bonen inclusief kookvocht toe. Verwarm 10 minuten op laag vuur. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Ris de blaadjes van de takjes tijm en voeg de helft met de snijbonen toe aan de stoof. Laat nog 10 minuten garen.
Stap 5
Bestrooi voor het serveren met de rest van de tijm en rasp de Parmezaan erboven.
Stap 6
Lekker met ciabattabrood.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie484.5 kcal
- Eiwit20.1 g
- Koolhydraten31.7 g
- Vet5.5 gWaarvan verzadigd2.5 g
Trefwoorden
