Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Italiaanse kaas-kruidenknopen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Italiaanse kaas-kruidenknopen
Stap 1
Bestrooi de helft van de deeglapjes met gedroogde gemengde Italiaanse kruiden en bestrooi ze met versgeraspte Parmezaanse kaas.
Stap 2
Leg de andere deeglapjes erop en rol ze iets uit zodat ze goed op elkaar zitten.
Stap 3
Snijd ze in repen van 2 centimeter breed. Leg er een losse knoop in en leg ze op een ingevette of met bakpapier beklede bakplaat.
Stap 4
Bak ze in het midden van de oven in 10-12 minuten goudbruin en gaar.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat met bakpapier
Voedingswaarden
- Energie320 kcal
- Eiwit7 g
- Koolhydraten28 g
- Vet20 gWaarvan verzadigd14 g
