Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Italiaanse kaaspannenkoeken
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Italiaanse kaaspannenkoeken
Stap 1
Doe de bloem met een snuf zout in een kom en breek de eieren erboven.
Stap 2
Schenk de melk erbij en klop alles met de handmixer tot een glad en vloeibaar beslag.
Stap 3
Snijd de prei in flinterdunne ringen.
Stap 4
Snijd de ham in dunne reepjes.
Stap 5
Snijd de Gorgonzola in stukjes.
Stap 6
Verwarm een scheutje olijfolie in de koekenpan en bak een deel van de prei, oregano en de ham, tot de prei begint te slinken.
Stap 7
Schenk er een flinke soeplepel beslag op en laat dit over de panbodem uitvloeien.
Stap 8
Bak tot de onderkant droog is, keer de pannenkoek en verdeel er stukjes Gorgonzola over.
Stap 9
Bak de onderkant goudbruin en laat de kaas smelten.
