Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Italiaanse quinoasalade met tomaat en burrata
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Italiaanse quinoasalade met tomaat en burrata
Stap 1
Halveer de tomaatjes. Rooster de pijnboompitten. Snijd de courgette doormidden. Snijd de stukken in dikke plakken van ½ cm.
Stap 2
Verhit de olie in een hapjespan en bak de courgette toe op hoog vuur goudbruin. Keer regelmatig om, leg de stukjes courgette die gaar zijn op 2 grote borden. Bestrooi met zout en peper
Stap 3
Schep in de tussentijd de quinoa in een kom om met de pesto en verdeel over de borden. Schep de rucola melange om met de tomaatjes, breng op smaak met zout en peper en verdeel de salade over de borden.
Stap 4
Scheur de burrata of mozzarella in stukjes en verdeel ze over de salade en bestrooi met de pijnboompitten.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie850 kcal
- Eiwit29 g
- Koolhydraten46 g
- Vet59 gWaarvan verzadigd23 g
Trefwoorden
