Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Jamie Oliver Easy pannenkoeken
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Jamie Oliver Easy pannenkoeken
Stap 1
Breek de eieren in een kom, voeg de helft van de bloem, de melk en een snufje zeezout toe, en klop er met een handmixer een glad beslag van.
Stap 2
Laat het beslag 15 minuten rusten.
Stap 3
Smelt een klein klontje boter (of een scheutje olie als je het wat gezonder wilt) in een grote koekenpan met antiaanbaklaag op matig vuur en kantel de pan om het hele oppervlak in te vetten.
Stap 4
Schep 1 soeplepel beslag in de pan, kantel de pan weer om het uit te laten vloeien en bak de pannenkoek 1 tot 2 minuten, of tot hij van de rand los begint te komen.
Stap 5
Keer de pannenkoek wanneer de onderkant goudbruin is om en bak de andere kant nog 1 minuut, of tot hij gaar is.
Stap 6
Serveer de pannenkoeken meteen, met beleg naar keuze.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie108 kcal
- Eiwit5 g
- Koolhydraten14 g
- Vet4 gWaarvan verzadigd2 g
Trefwoorden
