Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Japanse groente omelet
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Japanse groente omelet
Stap 1
Klop de eieren los en meng de spitskool erdoor. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 2
Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak het eimengsel met de deksel op de pan 5 minuten op laag vuur.
Stap 3
Leg een bord omgekeerd op de omelet en keer de pan. Schuif de omelet vanaf het bord terug in de pan en bak nog 3 minuten. Snijd ondertussen de bosuitjes in dunne ringen.
Stap 4
Neem de groenteomelet uit de pan en schenk de mayonaise er in streepjes overheen.
Stap 5
Garneer met de bosui en poke sushi salad-sprinkle. Lekker met streepjes Amerikaanse barbecuesaus.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie257 kcal
- Eiwit10 g
- Koolhydraten3 g
- Vet23 gWaarvan verzadigd3 g
Trefwoorden
