Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kaas-maïsbroodje met tonijn en courgette
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kaas-maïsbroodje met tonijn en courgette
Stap 1
Verwarm de oven op 200°C en bak de broodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 2
Giet de tonijn af en doe de tonijn in een kom. Snij de paprika in piepkleine blokjes.
Stap 3
Meng paprika, mayonaise, oregano en wat zout en versgemalen zwarte peper erdoor. Bewaar de salade tot gebruik afgedekt in de koelkast.
Stap 4
Schaaf van de courgette met een dunschiller of kaasschaaf in de lengte mooie brede linten af.
Stap 5
Snijd de broodjes open. Vouw de courgettelinten losjes dubbel en leg ze op de onderkanten van de broodjes.
Stap 6
Verdeel de rucola erover en schep de tonijnsalade met de kappertjes erop.
