Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kaasballetjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kaasballetjes
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C.
Stap 2
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Stap 3
Doe het sesamzaad in een kommetje.
Stap 4
Meng in een kom de bloem met de havermout en wat versgemalen zwarte peper.
Stap 5
Voeg de boter en de kaas toe en sprenkel er het water over.
Stap 6
Kneed alles met uw handen tot deeg.
Stap 7
Sprenkel er nog iets meer water over als het deeg te korrelig blijft.
Stap 8
Rol stukjes deeg tot balletjes ter grootte van een knikker.
Stap 9
Rol de balletjes door het sesamzaad en leg de balletjes met tussenruimte op de bakplaat.
Stap 10
Schuif de bakplaat in het midden van de oven en bak de kaasballetjes in twaalf tot vijftien minuten goudbruin en gaar.
Stap 11
Laat ze uit de oven afkoelen op de bakplaat.
