Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kaasschnitzels met aardappeltjes en salade
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kaasschnitzels met aardappeltjes en salade
Stap 1
Verhit de helft van de olie in een grote koekenpan en bak de aardappelpartjes op een middelhoge stand in 20 min. goudgeel. Schep regelmatig om en bestrooi met zout en peper.
Stap 2
Snijd intussen de tomaten in partjes en laat de zilveruitjes uitlekken. Meng de tomaat, uitjes en sla in een kom en besprenkel met de dressing en peper.
Stap 3
Verhit de rest van olie in een koekenpan en bak de schnitzels op een middelhoge stand 4 min. Keer halverwege. Serveer de aardappeltjes met de salade en schnitzels.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie708 kcal
- Eiwit26 g
- Koolhydraten80 g
- Vet38 gWaarvan verzadigd11 g
