Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kabeljauwstoofpotje met bonenrijst
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kabeljauwstoofpotje met bonenrijst
Stap 1
Dep de vis droog en bestrooi met zout. Meng de knoflook met het limoensap en schenk over de vis. Marineer circa 20 minuten. Kook intussen de rijst.
Stap 2
Verhit de olie en fruit hierin de ui. Voeg de vis met de marinade toe en stoof circa 2 minuten.
Stap 3
Giet er de kokosmelk met 200 ml water bij en voeg de paprika's, tomaten, bosuitjes en 1 eetlepel koriander toe. Stoof zachtjes circa 5 minuten.
Stap 4
Verwarm intussen de bonen, giet ze af en schep ze door de rijst.
Stap 5
Bestrooi de stoofpot met de rest van de koriander en serveer met de bonenrijst.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie595 kcal
- Eiwit38 g
- Koolhydraten64 g
- Vet19 gWaarvan verzadigd8 g
Trefwoorden
