Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kalfsvlees gestoofd in witte wijn en salie
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kalfsvlees gestoofd in witte wijn en salie
Stap 1
Verwarm de olie en bak het vlees om en om aan. Schep de lapjes over in de ovenschaal.
Stap 2
Fruit in de pan de ui, knoflook, sinaasappelrasp en salie op een lage stand. Blus af met de pinot blanc en de vleesfond. Giet dit over het vlees en zet de schaal afgedekt in de oven. Laat het vlees in circa 30 minuten gaar stoven.
Stap 3
Kruis de tomaatjes in, bestrooi ze met zout en peper, besprenkel ze met olijfolie en zet ze de laatste 15 minuten erbij in de oven.
Stap 4
Lekker met pasta of gekookte nieuwe aardappelen.
Aanvullende benodigdheden
- - ovenschaal
Voedingswaarden
- Energie310 kcal
- Eiwit41 g
- Koolhydraten7 g
- Vet11 gWaarvan verzadigd2 g
Trefwoorden
