Karamel-pecantrifles
Ingrediënten
Bereidingswijze Karamel-pecantrifles
Stap 1
Doe het blik gecondenseerde melk in een pan en zoveel water dat het blik helemaal onder staat. Breng aan de kook en kook het 3 uur op laag vuur. Laat in de pan helemaal afkoelen. Nu heb je dulce de leche.
Stap 2
Klop de slagroom met de suiker stijf en doe in een spuitzak met een kartelmond.
Stap 3
Halveer de stercakejes zodat je twee ronde plakken krijgt. Hak de pecannoten grof.
Stap 4
Houd 6 bramen achter voor de garnering. Roer de dulce de leche los met het zeezout. Verdeel de helft van de cakejes over 6 glazen en schep de helft van de dulce de leche erop. Verdeel de helft van de bramen en pecannoten erover en spuit de helft van de slagroom erop. Herhaal met de laagjes cake, dulce de leche, pecannoten, bramen en een mooie toef slagroom. Garneer met de achtergehouden bramen.
Stap 5
Tip: Ook lekker met een scheutje liquor 43 op de cake.
Aanvullende benodigdheden
- - handmixer
- - spuitzak met kartelmond
Voedingswaarden
- Energie679 kcal
- Eiwit11.2 g
- Koolhydraten61.2 g
- Vet42.9 gWaarvan verzadigd22.5 g
Trefwoorden
