Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kerstsoesjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kerstsoesjes
Stap 1
Leg de dessertbordjes minstens een uur van tevoren in de diepvries.
Stap 2
Zorg dat de slagroomsoesjes ontdooid zijn.
Stap 3
Teken op elk bord een mooie ster of kerstboom met de decoratiestift.
Stap 4
Schep in het midden van de ster een grote bol ijs.
Stap 5
Zet drie soesjes per persoon tegen de bol ijs aan en zet een soesje bovenop.
Stap 6
Bestuif het geheel met cacao en poedersuiker en garneer met zilveren parels.
Aanvullende benodigdheden
- - decoratiestift chocolade
Voedingswaarden
- Energie370 kcal
- Eiwit4 g
- Koolhydraten43 g
- Vet20 gWaarvan verzadigd13 g
Trefwoorden
