Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kip kerrie
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kip kerrie
Stap 1
Snijd de kipdijfilet in stukken van 2 cm. Pel en snijd de knoflook fijn.
Stap 2
Verhit een pan met 1 el zonnebloemolie en bak de kippendij 2 minuten. Voeg de kerriepoeder, kurkumapoeder, kokosmelk, kippenbouillontablet en knoflook toe. Bak de kipdijfilet in 10 minuten gaar.
Stap 3
Breng een pan met water aan de kook en kook intussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
Stap 4
Pel de rode ui en snijd in kwarten. Verhit een pan met de resterende zonnebloemolie en bak de rode ui op middelhoog vuur in 5 minuten glazig en gaar.
Stap 5
Breng een pan met water aan de kook en kook de snijbonen in 2 minuten beetgaar en giet deze af.
Stap 6
Serveer de kip kerrie met de rijst, snijbonen en rode ui.
