Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kip tikka masala met bloemkoolrijst en flatbread
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kip tikka masala met bloemkoolrijst en flatbread
Stap 1
Verhit in een hapjespan de olie. Bak de kipfilet op een hoge stand in 4 min. lichtbruin en gaar. Schep de wokgroenten erdoor en bak al omscheppend in 4 min. knapperig gaar.
Stap 2
Voeg de tomatenpuree en kruidenmix toe en bak nog 1 min. Schenk de kokosmelk in de pan. Verwarm de tikka masala nog 4 min. op een lage stand.
Stap 3
Bereid intussen de bloemkoolrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm ook de flatbreads volgens de aanwijzingen.
Stap 4
Schep de rijst in 4 kommen. Verdeel er de tikka masala over en serveer met het flatbread.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie449 kcal
- Eiwit27 g
- Koolhydraten37 g
- Vet20 gWaarvan verzadigd9 g
