Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kipbraadsticks met citroen en olijven
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kipbraadsticks met citroen en olijven
Stap 1
Laat de olijven uitlekken. Verwarm de olijfolie in een hapjespan en bak de braadsticks op matig hoog vuur in 4-6 minuten rondom bruin. Pers intussen de citroen uit. Halveer de citroenschil en trek de dunne velletjes eruit. Snijd de schil in dunne reepjes.
Stap 2
Sprenkel het citroensap over de kipbraadsticks en verdeel de reepjes citroenschil, de olijven en de tijm rond de kip. Schenk de bouillon erbij en smoor de kip zonder deksel in 10-12 minuten zachtjes gaar, keer regelmatig. Laat zoveel vocht verdampen, dat het een dunne saus wordt.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie375 kcal
- Eiwit27 g
- Koolhydraten1 g
- Vet29 gWaarvan verzadigd5 g
Trefwoorden
