Kipcurry flatbread met aardappelpartjes uit de airfryer
Ingrediënten
Bereidingswijze Kipcurry flatbread met aardappelpartjes uit de airfryer
Stap 1
Maak eerst het basisrecept kipcurry, deze kan je <a href="https://www.boodschappen.nl/recept/basisrecept-kipcurry/" style="text-decoration:underline;">hier vinden</a>
Stap 2
Verwarm de airfryer voor op 200°C. Haal 8 blaadjes van de kropjes sla los en snijd de rest fijn. Snijd 2 komkommers in plakjes en de rest in blokjes. Snijd de koriander grof.
Stap 3
Meng de gesneden sla, komkommerblokjes en ¾ van de koriander met de dressing in een kom. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Bak de aardappelpartjes in 9-11 min. in het mandje van de airfryer goudgeel.
Stap 5
Trek intussen de kip met 2 vorken in stukjes en verwarm in de curry in een hapjespan op een matige stand. Verwarm de flatbreads volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 6
Beleg de flatbreads met de slablaadjes en komkommerplakjes. Verdeel de kipcurry erover. Serveer met de aardappelpartjes, mangochutney en salade.
Aanvullende benodigdheden
- - airfryer
Voedingswaarden
- Energie576 kcal
- Eiwit25 g
- Koolhydraten83 g
- Vet15 gWaarvan verzadigd4 g
Trefwoorden
