Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kippenragout met paddenstoelen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kippenragout met paddenstoelen
Stap 1
Snipper de ui fijn.
Stap 2
Hak de champignons fijn.
Stap 3
Verwarm de boter in een hapjespan en bak de kipblokjes in 5 minuten rondom bruin en gaar.
Stap 4
Strooi er wat zout en versgemalen peper over.
Stap 5
Schep de blokjes kip op een bord.
Stap 6
Bak in het bakvet ui en kastanjechampignons met tijm in 3-4 minuten zachtjes gaar.
Stap 7
Strooi er bloem over en bak nog 1 minuut.
Stap 8
Voeg al roerend geleidelijk melk toe en verwarm alles al roerend tot het een saus wordt.
Stap 9
Schep de kipblokjes door de saus en warm nog 2-3 minuten zachtjes door tot het een ragout wordt.
Stap 10
Voeg zo nodig nog wat zout en peper toe.
