Knorr tomaten spaghetti met vega bolognese
Ingrediënten
Bereidingswijze Knorr tomaten spaghetti met vega bolognese
Stap 1
Breng een grote pan water aan de kook en los hier één bouillonblokje in op.
Stap 2
Kook de tomaten spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Stap 3
Pel en snipper de knoflook. Pel de ui. Schil de wortel. Schil en op de grove rasp van de blokrasp de ui, wortel en courgette.
Stap 4
Snijd de paprika in kleine blokjes. Verwarm een flinke scheut olie in de koekenpan en bak de groente circa 7 minuten.
Stap 5
Spoel de linzen goed uit en voeg samen met de passata en oregano toe. Verkruimel hier een bouillonblokje boven en laat circa 5 minuten zacht doorkoken.
Stap 6
Giet de spaghetti af, vang wat van het kookvocht op en bewaar. Voeg de spaghetti toe aan de saus en voeg eventueel wat van het kookvocht toe.
Stap 7
Verdeel de pasta over de borden. Rasp hier de kaas over en verscheur er wat basilicumblaadjes boven.
