Komkommerrolletjes-trio
Ingrediënten
Bereidingswijze Komkommerrolletjes-trio
Stap 1
Schaaf de komkommers in brede linten. Meng de feta met de Griekse yoghurt, knoflook, olijven, rode ui en paprika voor de vulling met feta en olijf.
Stap 2
Bestrooi voor de zalmvulling de zalm met peper. Meng de sinaasappelmarmelade met de mosterd, olijfolie en citroensap door elkaar en houd apart.
Stap 3
Prak voor de tonijnvulling de tonijn fijn met de avocado. Rooster het sesamzaad in een droge, hete koekenpan.
Stap 4
Meng de gember met de azijn, breng op smaak met zout en meng door het tonijnmengsel.
Stap 5
Leg de komkommerlinten naast elkaar en schep er steeds een dun laagje vulling op, wissel af met de verschillende vullingen.
Stap 6
Rol de komkommerlinten strak op en steek vast met een prikker. Besprenkel de komkommer-zalmrolletjes met de mosterddressing en garneer met dille of bieslook.
Stap 7
Bestrooi de tonijnrolletjes met het sesamzaad.
Aanvullende benodigdheden
- - cocktailprikker
Voedingswaarden
- Energie225 kcal
- Eiwit13 g
- Koolhydraten6 g
- Vet16 gWaarvan verzadigd5 g
