Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Krokante taco’s met pikante kip
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Krokante taco’s met pikante kip
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de prei in schuine ringen. Snijd de tomaten in blokjes en snijd de broccoli in kleine roosjes.
Stap 2
Pers 1 limoen uit en snijd de andere in partjes. Meng het limoensap met de srirachamayonaise en zet apart.
Stap 3
Verhit 2 el zonnebloemolie in een pan en bak het kipgehakt in 5 minuten rul met de cajun kruiden. Voeg de prei, tomaten en broccoliroosjes toe en roerbak nog 8 minuten.
Stap 4
Vul de tacoschelpen met het kipmengsel en leg ze in een ovenschaal. Bak de taco’s 5 minuten in de oven.
Stap 5
Verdeel de taco’s over de borden en garneer met de limoen-srirachamayonaise en de limoenpartjes.
