Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kropslablaadjes met pittig kipgehakt
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kropslablaadjes met pittig kipgehakt
Stap 1
Schil en rasp de gember. Snijd de bosui in dunne repen van 5 cm.
Stap 2
Pluk de blaadjes munt en koriander van de stelen. Pers de helft van de limoen uit en snijd de rest in kwarten. Hak de pinda’s grof.
Stap 3
Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan, fruit de gember en sriracha 1 minuut op laag vuur.
Stap 4
Voeg het kipgehakt toe en bak in 5 minuten rul. Breng op smaak met het limoensap en de vissaus.
Stap 5
Leg de blaadjes kropsla op een ruime schaal en verdeel het gehakt erover. Garneer met de bosui, munt, koriander en pinda’s. Serveer met de partjes limoen.
