Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kruidige varkenshaasjes met champignons
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kruidige varkenshaasjes met champignons
Stap 1
Verwarm de oven voor op 175°C.
Stap 2
Pers de knoflook.
Stap 3
Snijd de kastanjechampignons in vieren.
Stap 4
Snipper de ui.
Stap 5
Meng in een kom de roomkaas met knoflook en de helft van de tijm en oregano.
Stap 6
Klap het dunne stuk van de varkenshaasjes dubbel, zodat de haasjes overal even dik zijn.
Stap 7
Leg de varkenshaasjes met het dubbelgeklapte stuk naar beneden in de schaal.
Stap 8
Bestrooi ze met wat zout en peper.
Stap 9
Maak om de 3 cm dwarse inkepingen in de haasjes van circa 2 cm diep.
Stap 10
Vul de inkepingen met het roomkaasmengsel.
Stap 11
Verdeel de champignons, de spekjes en ui er omheen en druppel de olijfolie erover.
Stap 12
Schuif de schaal in de oven en laat het vlees in 30-40 minuten langzaam gaar worden.
