Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Labneh met feta
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Labneh met feta
Stap 1
Maak een schone theedoek vochtig onder stromend water en wring goed uit.
Stap 2
Zet een vergiet op een kom en bekleed het vergiet met de vochtige doek.
Stap 3
Schenk de yoghurt in het vergiet en voeg een snuf zout toe.
Stap 4
Laat de yoghurt zeker 4-5 uur uitlekken. Hoe langer de yoghurt kan uitlekken, hoe dikker de hangop.
Stap 5
Schep het na het uitlekken in een ondiepe schaal en maak pieken met een vork.
Stap 6
Verkruimel de feta en strooi erover.
Stap 7
Meng in een kommetje de oregano met de geroosterde sesamzaadjes en wat versgemalen zwarte peper.
Stap 8
Strooi dit over de feta en garneer met reepjes verse munt.
