Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Lasagnette met tomatensaus en mozzarella
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Lasagnette met tomatensaus en mozzarella
Stap 1
Snijd de lasagnebladen in de lengte in 4 linten en kook ze volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Stap 2
Bewaar een kopje van het kookvocht.
Stap 3
Maal intussen de zongedroogde tomaatjes, knoflook, tomaten en Parmezaanse kaas fijn in een keukenmachine.
Stap 4
Voeg de olijfolie en een scheutje kookvocht toe en meng tot een smeuïge saus.
Stap 5
Verhit een koekenpan op middelhoge stand en schep de tomatensaus erin.
Stap 6
Warm kort door en laat de spinazie erin slinken.
Stap 7
Giet de lasagnette af en schep door de tomatensaus.
Stap 8
Verdeel de basilicum en mozzarella erover en besprenkel met wat olijfolie.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie770 kcal
- Eiwit36 g
- Koolhydraten67 g
- Vet38 gWaarvan verzadigd13 g
