Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Lauwwarme bonensalade met geroosterde paprika
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Lauwwarme bonensalade met geroosterde paprika
Stap 1
Snijd de ui in halve dunne ringen. Schep in een grote kom de uiringen om met de balsamico-dressing en laat de ui zeker een half uur staan.
Stap 2
Haal de sperziebonen af en snijd ze elk in drie stukken.
Stap 3
Kook de sperziebonen in een pan met ruim kokend water en wat zout in acht tot tien minuten beetgaar.
Stap 4
Spoel de zwarte bonen in een zeef onder koud stromend water en laat ze uitlekken.
Stap 5
Snijd de paprika's in brede repen en halveer de repen.
Stap 6
Laat de sperziebonen even in een vergiet uitlekken.
Stap 7
Schep de warme sperziebonen met de zwarte bonen en paprika door de ui met dressing.
Stap 8
Voeg naar smaak wat zout en peper toe.
