Lauwwarme ravioli van geitenkaas met bietenkaramel en pistache
Ingrediënten
Bereidingswijze Lauwwarme ravioli van geitenkaas met bietenkaramel en pistache
Stap 1
Laat de honing lichtbruin worden op een laag vuur in een steelpannetje.
Stap 2
Voeg het bietensap toe.
Stap 3
Laat in circa 15 minuten op hoog vuur inkoken tot het licht stroperig is.
Stap 4
Haal het steelpannetje van het vuur en laat de bietenkaramel afkoelen.
Stap 5
Verwarm de borden minstens 30 minuten op 60 graden in de oven.
Stap 6
Snijd de kaas in stukjes (4 p.p) en laat afgedekt 20 minuten op kamertemperatuur komen.
Stap 7
Steek rondjes (10 p. p. ) uit de lasagnebladeren met een steker of snijd er vierkantjes van.
Stap 8
Breng het water met een volle eetlepel zout aan de kook in een pan.
Stap 9
Kook de plakjes pasta in 3 á 5 minuten beetgaar in het water.
Stap 10
Giet de pasta af en leg op ieder warm bord 3 plakjes.
Stap 11
Verdeel de kaas over deze plakjes en druk de overige plakjes er losjes op.
Stap 12
Garneer met de bietenkaramel, olijfolie en de pistachenootjes.
