Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Lente orzo
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Lente orzo
Stap 1
Ontdooi de tuinerwten. Verwarm 3 el olijfolie in een braadpan, snijd de ui grof en bak op middelhoog vuur glazig. Doe de orzo in de pan en bak 1 minuut mee.
Stap 2
Giet vervolgens 750 ml water en de groentebouillontabletten erbij en laat op een laag vuur 10 minuten pruttelen.
Stap 3
Snijd intussen de courgette in blokjes en de aspergetips in tweeën.
Stap 4
Zet een koekenpan met de rest van de olijfolie op middelhoog vuur en voeg de courgette, asperges en tuinerwten toe. Breng op smaak met zout en versgemalen peper. Bak in 5 minuten gaar.
Stap 5
Schep de groenten door de orzo. Laat nog 1 minuut doorgaren en haal vervolgens de pan van het vuur.
Stap 6
Verdeel de orzo met groenten over de borden en maak af met verkruimelde feta en grofgesneden blaadjes munt.
