Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Lente‘pizza' met gegrilde groenten en mozzarella
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Lente‘pizza' met gegrilde groenten en mozzarella
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180ºC. Schaaf de courgette in lange plakken. Snijd de aubergine in lange dunne plakken. Snijd de trostomaten in dunne plakken of partjes. Halveer de asperges in de lengte.
Stap 2
Besprenkel alle groenten met olijfolie en rooster ze aan beide kanten circa 2 minuten in een hete grillpan. Bestrooi met de Italiaanse kruiden en houd de groenten warm in de oven.
Stap 3
Rooster de tortillawraps kort in een beetje olijfolie in een koekenpan en leg ze op warme borden. Bestrijk met de tapenade en verdeel de gegrilde groenten erover. Leg plakjes mozzarella erop en verdeel er wat basilicum over.
Aanvullende benodigdheden
- - grillpan
Voedingswaarden
- Energie595 kcal
- Eiwit19 g
- Koolhydraten51 g
- Vet33 gWaarvan verzadigd9 g
