Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Loaded roomkaas
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Loaded roomkaas
Stap 1
Doe de roomkaas in een kom. Pers of rasp de knoflook erboven. Hak de cranberry's en de pistachenoten grof en meng ze er samen met de basilicum door. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 2
Schep de roomkaas op een vel vershoudfolie en rol met behulp van de folie op tot een stevige rol. Draai de uiteinden als een toffee dicht. Bewaar de roomkaas in de koelkast tot serveren.
Stap 3
Verwijder voor serveren de folie en leg de rol op een schaal en garneer naar wens (zie tip).
Aanvullende benodigdheden
- - fijne rasp
- - vershoudfolie
Voedingswaarden
- Energie247 kcal
- Eiwit5 g
- Koolhydraten8 g
- Vet21 gWaarvan verzadigd13 g
Trefwoorden
