Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Macaroni ovenschotel
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Macaroni ovenschotel
Stap 1
Snijd de bloemkool in roosjes van 2 cm. Kook de macaroni en bloemkool samen in ruim water met zout in 5 min. beetgaar.
Stap 2
Verwarm de oven voor op 200°C. Doe de zuivelspread in een kom en pers de knoflook erboven. Meng de Italiaanse kruiden en helft van de kaas erdoor.
Stap 3
Giet de macaroni met de bloemkool af, maar vang een kop kookvocht op. Doe de macaroni en bloemkool terug in de pan. Schep het zuivelspread-kaasmengsel met 50 ml kookvocht erdoor. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Schep de pasta in de ovenschaal. Bestrooi met de rest van de kaas. Bak de pasta in de oven in 20 min. goudgeel.
Aanvullende benodigdheden
- - ovenschaal
Voedingswaarden
- Energie743 kcal
- Eiwit32 g
- Koolhydraten40 g
- Vet48 gWaarvan verzadigd30 g
