Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Makreelsalade met avocadomousse en limoen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Makreelsalade met avocadomousse en limoen
Stap 1
Scheur de sla iets kleiner en meng de spinazie erdoor. Meng de helft van het limoensap door de appel tegen het verkleuren. Snijd de makreelfilet in kleinere stukken en meng door de appelreepjes.
Stap 2
Meng de yoghurt met 1 eetlepel olijfolie, zout en peper. Pureer de avocado's met de rode peper, de rest van het limoensap en 1 eetlepel olijfolie.
Stap 3
Verdeel de gemengde sla over borden of kommen en besprenkel met de yoghurtdressing. Verdeel de avocadopuree en het appel-makreelmengsel erover.
Stap 4
Verhit de rest van de olijfolie en bak de broodblokjes krokant. Bestrooi de salade met de bieslook en croutons.
