Marsepeingebakjes met frambozenroom
Ingrediënten
Bereidingswijze Marsepeingebakjes met frambozenroom
Stap 1
Leg de cakeplakken afgedekt in de koelkast. Mix met een elektrische mixer de roomkaas met de suiker smeuïg.
Stap 2
Roer er met een vork de frambozen door. Smeer dit netjes uit over 16 stukjes cake. Stapel er steeds 2 op elkaar en dek af met de laatste 8 onbedekte stukjes cake. Zet de 8 stapeltjes afgedekt in de koelkast om op te stijven.
Stap 3
Bestuif het werkblad met poedersuiker en rol de marsepein hierop uit tot een dunne lap. Snijd er gelijke rechthoeken van, groot genoeg om de cakejes geheel te bedekken.
Stap 4
Roer de frambozenjam met een eetlepel heet water zacht en bestrijk hiermee de cakejes rondom met een kwastje.
Stap 5
Leg een stukje marsepein als een dekentje over de cakejes en laat de hoeken in een plooi naar beneden vallen. Zet de cakejes met elkaar op een schaal. Decoreer eventueel met suikerwerk.
Aanvullende benodigdheden
- - mixer
Voedingswaarden
- Energie395 kcal
- Eiwit9 g
- Koolhydraten40 g
- Vet21 gWaarvan verzadigd11 g
