Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Marshmallow-meringata
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Marshmallow-meringata
Stap 1
Klop de eiwitten in een vetvrije kom. Voeg de suiker in delen toe en spatel de koekkruiden erdoor.
Stap 2
Klop eerst langzaam en daarna sneller tot stijve pieken. Smelt de marshmallows au bain-marie.
Stap 3
Roer de gesmolten marshmallows door het meringata-mengsel. Laat iets afkoelen en schep (niet te glad) over de chocoladelaag van de taart.
Stap 4
Zet nog even in de koelkast zodat het schuim iets steviger en een beetje kleverig wordt. Verwarm de ovengrill en zet de taart heel kort onder de hete grill of gebruik een gasbrandertje. Bestrooi met de pistachenoten.
Aanvullende benodigdheden
- - lage taartvorm
Voedingswaarden
- Energie1000 kcal
- Eiwit10 g
- Koolhydraten104 g
- Vet59 gWaarvan verzadigd35 g
Trefwoorden
