Melanzane alla parmigiana
Ingrediënten
Bereidingswijze Melanzane alla parmigiana
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C.
Stap 2
Snij de aubergine in plakken van 1 CM.
Stap 3
Bestrijk plakken aubergine aan beide kanten met olijfolie en bestrooi met gedroogde oregano en basilicum naar smaak. Verdeel over bakplaten en rooster 30 minuten in de oven, halverwege keren.
Stap 4
Stoof de spinazie in een pan met 50 ml water tot het zacht is. Laat uitlekken op een zeef.
Stap 5
Vet een braadpan in, beleg met een enkele laag aubergineplakken, voeg vervolgens ¼ van de Heinz Tomato Frito en ¼ van de spinazie toe. Herhaal dit en eindig met aubergineplakken. Schep de bechamelsaus over de laatste laag aubergine heen en verdeel de mozzarella en parmezaan gelijkmatig.
Stap 6
Bak de ovenschotel 30-40 minuten, tot de bovenkant goudbruin is.
Stap 7
Serveer met sneetjes brood om al die geweldige saus van je bord te vegen!
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie1637 kcal
- Eiwit74.2 g
- Koolhydraten89.7 g
- Vet115.2 gWaarvan verzadigd37 g
Trefwoorden
