Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Meloensangria met komkommer, kiwi en munt
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Meloensangria met komkommer, kiwi en munt
Stap 1
Verwijder de zaden van de meloen. Schil de kiwi en snijd deze in plakjes.
Stap 2
Schaaf de komkommer in lange dunne plakken. Pluk het blad van de munt. Koel de wijn en de Spa.
Stap 3
Schep met een meloenboor bolletjes uit de galiameloen. Doe ze met de plakjes kiwi en de plakken komkommer in een grote kan of een bowl.
Stap 4
Leg de helft van de muntblaadjes op elkaar, rol ze op en snijd ze in ragfijne reepjes.
Stap 5
Voeg de reepjes munt met de rest van de blaadjes toe aan de kan of bowl.
Stap 6
Schenk de droge witte wijn en de Spa Fruit erbij en roer de sangria goed door. Vul de kan of bowl verder met crushed ice en serveer direct.
Aanvullende benodigdheden
- - meloenboor
Voedingswaarden
- Energie220 kcal
- Eiwit2 g
- Koolhydraten21 g
- Vet1 g
Trefwoorden
