Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Mexicaanse garnalentaco’s
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Mexicaanse garnalentaco’s
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220 °C.
Stap 2
Meng de garnalen met 1 el olie en de crispy chickenmix volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spreid uit op een met bakpapier bekleedde bakplaat en bak 15 minuten krokant en goudbruin in de oven.
Stap 3
Halveer de venkelknol, verwijder de harde kern en snijd in flinterdunne reepjes. Pel de ui en snijd in dunne halve ringen. Snijd de ijsbergsla in reepjes. Hak de koriander grof. Meng de rode ui, venkel en ijsbergsla en pers de limoen erboven uit. Breng op smaak met een snufje zout.
Stap 4
Verwarm de tortilla’s kort in een pan of de magnetron.
Stap 5
Schep op elke tortilla flink wat salade en leg er de krokante garnalen op. Maak af met de tomatensalsa.
Stap 6
Tip: Ook lekker met blokjes avocado.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Eiwit16.9 g
- Koolhydraten59.1 g
- Vet5.2 gWaarvan verzadigd1.6 g
Trefwoorden
