Mihoensalade met garnalen
Ingrediënten
Bereidingswijze Mihoensalade met garnalen
Stap 1
Kook de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 2
Giet af en spoel af met ijskoud water.
Stap 3
Maak de paprika schoon en snijd in dunne reepjes.
Stap 4
Snijd voorzichtig de gele schil van de citroen, snijd eventueel meegekomen witte delen eraf.
Stap 5
Hak de peper, knoflook en citroenschil fijn.
Stap 6
Bak de taugé en paprika op hoog vuur een halve minuut in enkele eetlepels olie van de garnalen.
Stap 7
Voeg de peper, knoflook en citroenschil toe en bak een halve minuut mee.
Stap 8
Voeg dan de garnalen toe en bak nog een minuut.
Stap 9
Pers de citroen uit.
Stap 10
Zet het vuur uit, blus de pan af met het citroensap en daarna de chilisaus.
Stap 11
Meng de afgekoelde mihoen er doorheen en laat een paar minuten staan.
Stap 12
Proef en maak verder op smaak met zout.
Stap 13
Hak de pinda's grof en snijd de lente-ui in dunne ringen.
Stap 14
Bestrooi hiermee de salade.
Stap 15
Serveer de salade lauwwarm of op kamertemperatuur.
