Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Mushroom sliders met gemarineerde venkel en harissa-crème fraîche
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Mushroom sliders met gemarineerde venkel en harissa-crème fraîche
Stap 1
Veeg de paddenstoelen schoon. Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak hierin de portobello's op middelhoge stand 2-3 minuten per kant. Leg de laatste 2 minuten de kaas in de hoed van de portobello's en laat de kaas smelten.
Stap 2
Bestrijk de snijkanten van de broodjes met olijfolie en rooster ze in een hete koekenpan. Verdeel de crème fraîche over de broodjes met daarop de uitgelekte en drooggedepte venkel.
Stap 3
Leg de paddenstoelen erop en verdeel de rucola en peterselie erover. Zet de bovenste broodhelften erop en steek eventueel vast met een prikker.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie510 kcal
- Eiwit18 g
- Koolhydraten40 g
- Vet30 gWaarvan verzadigd13 g
Trefwoorden
