Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Nacho's met kip, paprika en BBQ-saus
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Nacho's met kip, paprika en BBQ-saus
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C.
Stap 2
Verdeel de helft van 1 zak tortillachips naturel (165 g) over een ovenschaal. Bestrooi met 75 g geraspte cheddar en verdeel de rest van de chips erover.
Stap 3
Snijd 200 g kipfilet in stukjes en bak in 1 el olie al omscheppend in de koekenpan gaar. Verdeel over de chips.
Stap 4
Snijd 1 paprika in blokjes en laat 150 g crispy maïs uitlekken. Besprenkel de chips met 3 el barbecuesaus en strooi de paprika, maïs en nog 75 g geraspte cheddar erover.
Stap 5
Bak de nacho's 8-10 min. in de oven tot de kaas gesmolten is. Bestrooi met 3 el gehakte platte peterselie.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie502 kcal
- Eiwit25 g
- Koolhydraten38 g
- Vet27 gWaarvan verzadigd10 g
