Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Nasi goreng met ham, satésaus en kroepoek
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Nasi goreng met ham, satésaus en kroepoek
Stap 1
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing gaar en laat in een ruime schaal afkoelen. Bereid de kruidenmix volgens de gebruiksaanwijzing.
Stap 2
Snipper de uien. Verwarm de olie in een wok en fruit de uien in 2 minuten op zacht vuur goudkleurig. Schep de roerbakgroenten erdoor en bak al omscheppend 5 minuten op matig vuur. Schep de rijst, kruidenmix en hamreepjes door de groenten en warm al omscheppend door.
Stap 3
Verwarm de satésaus volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Serveer de nasi goreng met satésaus en kroepoek.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie875 kcal
- Eiwit25 g
- Koolhydraten102 g
- Vet39 gWaarvan verzadigd6 g
Trefwoorden
