New York meat loaf
Ingrediënten
Bereidingswijze New York meat loaf
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Stap 2
Snijd 4 kleine ringen van de paprika.
Stap 3
Verwijder dan de zaadlijsten en hak de rest van de paprika fijn.
Stap 4
Doe het gehakt in een kom en voeg de helft van de tomatenpuree met de mosterd, het ei, het paneermeel, 1 theelepel zout en royaal versgemalen zwarte peper toe.
Stap 5
Verdeel ook de bacon, peterselie, paprika, bleekselderij en ui erover en meng alles goed door elkaar.
Stap 6
Kneed het gehaktmengsel goed door tot het wat plakkerig wordt en doe het over in de cakevorm.
Stap 7
Druk het gehakt goed aan en strijk de bovenkant glad.
Stap 8
Bestrijk de bovenkant met de rest van de tomatenpuree en leg de paprikaringen erop.
Stap 9
Bak het gehaktbrood in de oven in 30-40 minuten mooi bruin en gaar.
Stap 10
Laat het gehaktbrood uit de oven 10 minuten in de vorm rusten.
Stap 11
Neem het gehakt uit de vorm en snijd het in plakken.
Stap 12
Serveer het gehaktbrood met pasta en een salade.
