No bake lasagne met groene asperges
Ingrediënten
Bereidingswijze No bake lasagne met groene asperges
Stap 1
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de hazelnoten in 3 minuten goudbruin en gaar. Laat iets afkoelen en hak grof.
Stap 2
Giet de geroosterde paprika’s af en doe met de ricotta, komijn, de helft van de kaas, peper en zout in een hoge beker. Pureer met de staafmixer. Hak de spinazie grof.
Stap 3
Breng een ruime pan water met zout aan de kook. Verwijder de houtige onderkant van de asperges en kook 3 minuten. S
Stap 4
chep met een schuimspaan uit de pan en spoel onder koud stromend water. Haal de lasagnebladen los van elkaar.
Stap 5
Kook de bladen in 4 minuten beetgaar in het aspergewater, giet af en schep om met de olijfolie.
Stap 6
Leg op elk bord een lasagnevel en verdeel er 1/2 van de spinazie, 1/3 van de ricottasaus en 1/2 van de asperges over. Maak zo nog een laag.
Stap 7
Bedek met de rest van de lasagnevellen en verdeel de rest van de ricottasaus erover. Garneer met de kiemen, de rest van de kaas en hazelnoten. Serveer direct.
