Terug naar overzicht
Voor 4 personen
No-bake speculoos cheesecake in glazen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze No-bake speculoos cheesecake in glazen
Stap 1
Meng met een garde in een kom 2 el speculoospasta, mascarpone en de helft van de slagroom goed door elkaar. Laat staan tot gebruik.
Stap 2
Verwarm de rest van de speculoospasta in een pannetje op een lage stand.
Stap 3
Maal intussen de kletskoppen in de keukenmachine tot kruim. Houd 2 el kruim apart voor garnering en meng de rest met 1 el van de verwarmde speculoospasta. Verdeel over glazen en druk aan met een lepel.
Stap 4
Verdeel de mascarponevulling over de koekbodems in de glazen. Verdeel de rest van de verwarmde speculoospasta erover. Dek af en zet minimaal 1 uur in de koelkast.
Stap 5
Schep de rest van de slagroom erop en bestrooi met het achtergehouden kruim.
Aanvullende benodigdheden
- - keukenmachine
- - 4 ijscoupes
- - cocktailglas
Voedingswaarden
- Energie1045 kcal
- Eiwit11 g
- Koolhydraten55 g
- Vet87 gWaarvan verzadigd50 g
Trefwoorden
