Noodles met sweet & sour vega nuggets
Ingrediënten
Bereidingswijze Noodles met sweet & sour vega nuggets
Stap 1
Bereid de woknoodles volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 2
Verhit 2 el wok-olie in een wok en bak hierin de groenten van het bami-nasi pakket in 5 minuten glazig. Laat de mais uitlekken en meng er met de wok noodles door. Breng op smaak met peper en zout en houd warm met het vuur uit en de deksel op de wok.
Stap 3
Meng in een steelpannetje de ananasstukjes met sap en de wok saus en verwarm op laag vuur tot het begint te bubbelen.
Stap 4
Verhit 2 el wok-olie in een koekenpan en bak de nuggets om en om in 5 minuten goudbruin.
Stap 5
Snijd de lente-ui in ringen.
Stap 6
Schep de krokante nuggets en 3/4e van de lente ui door de sweet chili saus, zodat ze een mooie coating hebben.
Stap 7
Verdeel de geroerbakte noodles over vier borden en schep de nuggets in de saus erop. Bestrooi met de rest van de lente ui.
