Omelet gevuld met paddenstoelen
Ingrediënten
Bereidingswijze Omelet gevuld met paddenstoelen
Stap 1
Snipper de ui grof en hak de knoflook en de oregano fijn.
Stap 2
Hak de paddenstoelen grof.
Stap 3
Verwarm de olijfolie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook zachtjes glazig.
Stap 4
Schep de paddenstoelen erdoor en bak ze op hoog vuur al omscheppend mooi bruin, laat het vocht dat eruit komt verdampen.
Stap 5
Schep de oregano erdoor, voeg wat zout en versgemalen peper toe en sprenkel er 1-2 eetlepels citroensap over.
Stap 6
Bak nog heel even.
Stap 7
Neem de pan van het vuur en houd de paddenstoelen warm in de pan.
Stap 8
Klop in een kom de eieren los met 1-2 eetlepels water en wat peper en roer de geitenkaas erdoor.
Stap 9
Laat de boter in een koekenpan op matig hoog vuur smelten en schenk het eimengsel erin.
Stap 10
Laat het ei over de hele panbodem uitvloeien en schuif vooral in het begin voortdurend het al gestolde ei met een spatel naar het midden van de pan en laat het nog vloeibare ei weer over de panbodem uitvloeien.
Stap 11
Bak de onderkant van de omelet goudbruin tot de bovenkant net gestold is, maar nog wel glanst.
Stap 12
Schep de gebakken paddenstoelen op één helft van de omelet en klap de andere helft van de omelet erover.
Stap 13
Laat de omelet op een warme schaal glijden.
Stap 14
Lekker met gebakken aardappeltjes en een salade.
