Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Oosterse knolselderij met gebakken rijst
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Oosterse knolselderij met gebakken rijst
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Schep de blokjes knolselderij om met de gember, knoflook, sesam, honing en 2 eetlepels ketjap en spreid uit over de bakplaat. Bak in het midden van de oven in circa 20 minuten bruin en gaar.
Stap 2
Kook intussen de rijst 1 minuut korter dan volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat uitlekken in een zeef.
Stap 3
Verhit de olie en bak het vlees met de rode peper en de rest van de ketjap op een hoge stand bruin.
Stap 4
Voeg de rijst toe en roerbak nog enkele minuten mee.
Stap 5
Schep de bosui erdoor en serveer met de knolselderij.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat met bakpapier
Voedingswaarden
- Energie470 kcal
- Eiwit28 g
- Koolhydraten58 g
- Vet11 gWaarvan verzadigd3 g
Trefwoorden
