Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Orzo met spinazie en zongedroogde tomaten
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Orzo met spinazie en zongedroogde tomaten
Stap 1
Los het bouillonblokje op in 500 ml kokend water en houd de bouillon op een lage stand warm. Snipper intussen de sjalot en snijd de knoflook fijn. Snijd de tomaten in kleine stukjes.
Stap 2
Verhit in een hapjespan de olie. Fruit de sjalot, knoflook en tomaat 2 min. Schep de orzo erdoor. Voeg ook de spinazie toe en laat al omscheppend slinken.
Stap 3
Schenk de wijn bij de orzo. Voeg ook de bouillon toe en breng aan de kook. Kook de orzo op een lage stand afgedekt in 8-10 min. beetgaar. Rasp intussen de kaas.
Stap 4
Neem de orzo van de warmtebron. Roer de helft van de kaas erdoor en breng op smaak met zout en peper. Schep de orzo op 4 borden en serveer met de rest van de kaas.
Aanvullende benodigdheden
- - fijne rasp
Voedingswaarden
- Energie503 kcal
- Eiwit21 g
- Koolhydraten70 g
- Vet11 gWaarvan verzadigd3 g
